Sluta fundera och få ett e cigarett startpaket från oss idag!
April 29, 2014

102504-2014E cigaretter blir en allt populärare trend världen över. De är utformade för att se ut som traditionella cigaretter och förser användarna med en liknande känsla. Dansmoke är ett av de ledande märkena som du kommer att stöta på ute på marknaden. De innehåller flytande nikotin som värms upp i en atomizer för att bilda en ånga som inhaleras av e cigg användare. Ångan som genereras från e cigaretter liknar traditionell rök. Men den förra är sund och mindre farlig i jämförelse med den senare. Nedan följer en beskrivning av de fördelar som e cigarett användare kan njuta av.

De avger ingen distinkt lukt

Lukten är kännetecknet för alla traditionella cigaretter. Lukten som avges från traditionella cigaretter irriterar och sätter sig fast i nästan allt i närheten. Förutom att den klänger sig fast på objekt, anser de flesta människor att rök från cigaretter är obehaglig. E cigaretter avger inte denna lukt eftersom de inte bränner någon tjära, tobak eller andra kemikalier. Dessutom kan man njuta av en e cigg i vetskapen om att man inhalerar nikotinånga, snarare än traditionell rök.

E cigg är mycket billigare jämfört med traditionella cigaretter

Lagstiftningen om beskattning av traditionella cigaretter i länder över hela världen har dramatisk pressat upp deras priser. Ökade priser kan också vara på grund av regelbunden inflation och stigande kostnader för produktion av tobak. I jämförelse, är e cigg mycket billigare då de inte påverkas av samma åtgärder som traditionella cigaretter. Kostnaden för att förvärva ett startpaket kommer sannolikt att vara högre men de månatliga kostnaderna är relativt låga. Med uppladdningsbara e cigg, finns det inga kostnader involverade i underhållet av cartomizer och batteri, såvida de inte behöver ersättas. Det finns för tillfället ingen beskattning på e-cigg http://www.dansmoke.se/sluta-roka-garanti. Kostnaden beräknas minska inom de närmaste åren som en följd av tekniska framsteg.

E cigg är ofarliga

Traditionella cigaretter är den största orsaken till de flesta brandrelaterade dödsfall över hela världen. Detta är en följd av brinnande tobak vilket bokstavligt talat är som en öppen låga. E cigg brinner inte med en öppen låga och har ingen brinnande glöd som kan leda till brand. E cigg förblir lika säkra som de är avsedda att vara, så länge de används på rätt sätt.

De är mindre skadliga för människors hälsa

Ingen kan peka ut i exakt vilken utsträckning e cigg är säkrare. Men du kommer definitivt att finna dem vara ett säkrare alternativ när du väl förstår riskerna med traditionell rökning. Otaliga studier världen över visar hur traditionella cigaretter påverkar ens hälsa. De är den största orsaken till utvecklingen av komplikationer såsom hjärtinfarkt, strupcancer, lungcancer och Alzheimers, bara för att nämna några. Litanian av kemikalier i traditionella cigaretter är också cancerframkallande. Ett stort antal människor har visat en hälsomässig förbättring efter byte till e cigg. Det är upp till var och en att bilda sig en uppfattning om hur säkra e cigg är.

De medför inga sociala restriktioner

Traditionella cigaretter har negativa sociala konsekvenser. Rökning utmålas med negativa stereotyper i samhället på grund av dess effekter. Rökning av traditionella cigaretter skapar en social barriär gentemot icke-rökare. E cigg avger ingen rök och förser en rökare med det de behöver för att njuta av sin nikotinkick. Man kan enkelt socialisera i rökfria zoner utan att dra till sig negativ uppmärksamhet.

De erbjuder en startpunkt för att sluta röka

Cartomizer finns i olika styrkor med nikotinkoncentration. Ett startpaket kommer ofta med den högsta styrkan för att tillgodose användarens nikotinsug. Men med tiden kan koncentrationen gradvis minskas tills man är kapabel att klara sig utan ett enda bloss. Detta är inte möjligt med traditionella cigaretter då de uppmuntrar till direkt motsatt beteende.

E cigg har definitivt fördelar jämfört med traditionella cigaretter. Det finns blandade reaktioner över deras användning i samhället. Men låt det inte stoppa dig från att beställa ”Dansmoke” startpaket redan idag.